Favorilere Ekle

2019 Türkiye Yerel Seçim sonuçları nda İstanbul ve Ankara'yı CHP'nin alması ilerideki Türkiye için nasıl bir sonuç doğurur?

0uikShare tarafından 5 yıl önce oluşturuldu - 1 Nisan 2019 Pazartesi 17:25

Cevaplar

Vladimir
- 5 yıl önce
Değişime bakarsak yönetim sağdan sola geçmiş durumda. Fakat insanların ihtiyaçları değişmemekte. En fazla bu ihtiyaçlar öncelik sıralarına göre farklılık gösterebilir. Ama stratejik açıdan bakarsak bu ülkede 2002' den beri iktidar olan bir partinin büyük şehirler içerisinden sadece Bursa' yı alabilmesi, iktidar partide bir takım değişikliklere yol açacağı kesindir. Benim açımdan barışçıl olduğu taktirde rekabetin olduğu yerde ilerleme, gelişme, yenilenme vardır. Türkiye için de bence uzun zaman sonra olumlu adımlar atılacağına bir izdir. Belki de uzun zamandır beklediğimiz ekonomisi iyi, insanları güzel eğitimli, nitelikli iş gücüne ve üretime sahip bir Türkiye'nin kıvılcımları diyebiliriz.
Yanıtla
1
0
Maxeloff
- 5 yıl önce
Ankara için şaşırmadığım ama İstanbul için ağzımın açık kaldığı seçim sonuçları. Özellikle büyükşehirler de Ak partiye olan tepkinin sandıkta net bir şekilde görüldüğünü söyleyebiliriz, fakat ben seçimi Hem Chp nin hem de Ak partinin kazandığını düşünüyorum, Chp tarafında çoğu büyükşehiri alarak ilerisi için kendisine büyük bir şans yakalamıştır, yapacağı hizmetler gelecekteki genel seçimlerde alacağı oy oranlarını direkt olarak etkileyecektir, Ak parti tarafında ise büyükşehirlerin kaybedilmesi bir yenilgi olsa da güney doğu da Hdp yi dağıtmış durumdalar, belki güneydoğudaki bütün şehirleri alamadılar ama hepsinde bir çok ilçe ve çok önemli bir kaç ili Akp almış durum da, genel oy oranlarına bakarsak ta onca ekonomik soruna onca sınır problemlerine rağmen Türkiye Ak partinin kulağını çekmiş fakat yine de bu işi sen düzeltirsin diyerek oyunu o na kullanmış diye düşünüyorum, ayrıca Mhp'nin aldığı şehir sayısı da hiç az değil onu da eklemek gerekiyor.
Yanıtla
0
0

Bu içerik için bir tepkiniz var mı?

0
2
0
1
0
1
0
0
Gündem konusundaki bazı benzer içerikler
İlginizi çekebilecek diğer içerikler
© 2019 - 2024 SoruDenizi v1.4.1
Giriş Yap

Üye Ol
En az 3 en çok 23 karakter, sadece harf ve rakam içerebilir. Boş bırakılamaz En az 6, en çok 36 karakter olmalıdır. Boş bırakılamaz

Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul ediyorum
Şifremi Unuttum
Şifre yenileme bağlantısı e-postanıza gönderilecektir.

Reklamlar Görüntülenemiyor 😞
Hoşgeldiniz, bir reklam engelleyici kullanıyorsunuz gibi görünüyor. Sorun değil. Kim kullanmaz ki?
Reklam engelleyici kullanma hakkınıza saygı duyuyoruz ancak reklam gelirleri olmadan bu siteyi harika tutmaya devam edemeyeceğimizi bilmenizi istiyoruz.
Anlıyorum; reklam engelleyicimi devre dışı bıraktım.
Soru Denizi, ziyaretçilerine daha iyi bir deneyim sağlamak amacıyla çerez (cookie) teknolojisini kullanmaktadır.
Detaylı Bilgi
Tamam